text_item_name 0-800-757-257 +38 (067) 526-08-34 +38 (066) 178-68-97 sales@daewoo-power.com.ua
Інтернет-магазин Daewoo-sales
111

Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line

Код товару: GDA 7500E
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
  • Бензиновий електрогенератор Daewoo GDA 7500E Master line
грн 56995 OutOfStock
56 995 грн
Остання ціна
На даний момент товару немає у наявності, але ми можемо повідомити Вас, коли товар з'явиться
Повідомити про наявність
Кількість фаз 1
Повна потужність, Вт 8100
Максимальна потужність при 230 В, Вт 6500
Номінальна потужність (220В), Вт 6000
Тип двигуна бензиновий, 4-тактний
Код товару: GDA 7500E
xxl
Сертифікат
Офіційна гарантія
Гарантія повернення
Передпродажна підготовка
Технічне обслуговування
200 грн за розпакування Даруємо 200 грн за розпакування товару.
Автор кожного відеоролика, який редакція сайту вважатиме якісним, отримає заохочувальний промокод на 200 грн
Безкоштовна доставка Ми доставимо Ваші покупки у будь-яку точку України цілком безкоштовно і зручним для Вас перевізником. У разі замовлення товару з післяплатою - повернення грошей також за наш рахунок. Ви сплачуєте тільки за товар!
  • Daewoo GDA 7500E — бензинова модель електрогенератора з ручним та електричним запуском. Силову установку обладнано професійним двигуном власного виробництва компанії. Моторний ресурс перевищує 1500 мотогодин. Якість збирання двигуна контролюється на всіх етапах виробництва, що підтверджує унікальний серійний номер, нанесений на ньому.

    Завдяки зрозумілій поступовій схемі швидкого запуску, розташованій на паливному баку, пускати в хід пристрій просто та зручно. А вбудований електростартер і бортовий акумулятор полегшують роботу з генератором, що дуже важливо для недосвідчених користувачів цієї техніки.

    Для вироблення високоякісного стабілізованого струму застосовано мідний альтернатор. Він має високий ККД і відмінну тепловіддачу, а це забезпечує безперебійну безперервну роботу пристрою протягом тривалого часу.

    Силову установку цієї моделі оснащено блоком автоматичного контролю напруги. AVR підтримує задану напругу та забезпечує подачу якісного струму.

    Стовідсотково мідний альтернатор та AVR дозволяють підключати для живлення інверторні зварювальні апарати.

    Спеціально передбачений «розумний» захист вбереже електрогенератор від перевантажень при підключенні споживачів з високим пусковим струмом. Також цей захист здатен унеможливити перегрів під час тривалого використання та вбереже пристрій від короткого замикання.

    Щоб подовжити термін служби двигуна і не допустити зменшення моторесурсу через оливне голодування, установку оснащено датчиком рівня оливи із системою аварійної зупинки мотора. Він запобігає надмірному зношенню деталей і поломці двигуна.

    Ця модель генератора дозволяє працювати з блоком ATS-автоматики. Передбачено спеціальний рознімач для підключення автоматичної системи керування генератором у разі відключення електроенергії.

    На GDA 7500E встановлено металевий паливний бак із системою індикації рівня пального. Його збільшено в об’ємі до 30 л. Раму генератора зі сталевої труби діаметром 28 мм посилено додатковими ребрами жорсткості. Дисплей «3 в 1» відображає основні параметри роботи силової установки (напруга, частота, кількість відпрацьованих мотогодин). Це дозволяє здійснювати своєчасне технічне обслуговування пристрою.

    Термін основної гарантії на генератор становить 1 рік, проте його можна збільшити. Додаткова гарантія 2 роки надається у разі дотримання умов реєстрації та своєчасного технічного обслуговування.

  • Основні характеристики

    Кількість фаз 1
    Повна потужність, Вт 8100
    Максимальна потужність при 230 В, Вт 6500
    Номінальна потужність (220В), Вт 6000
    Тип двигуна бензиновий, 4-тактний
    Напруга, В 220
    Виробник двигуна Daewoo
    Модель двигуна Series 420
    Об'єм паливного бака, л 30
    Потужність, к.с. 15
    Номінальний струм, А 29.5
    Вихід 12 В, А немає
    Об'єм двигуна 420 см³
    Тип запуску ручний | електро
    Тип палива бензин АІ-92
    Об’єм картера, л 1.1
    Час роботи при 50% навантаження, годин 18
    Дисплей 3 в 1
    Потужність AVR
    Коефіцієнт потужності 1
    Розетки 1×16 А | 1×32 А
    Акумулятор є
    Рознімач ATS є
    Розміри (Д×Ш×В), мм 680×520×540
    Транспортувальний комплект опція
    Вага, кг 81.3
  • Відгуки покупців (4)

    30 лип 2018

    Лише вчора привіз генератор на дачу. Встановив відразу, вирішив протестити напругу. Реально думав що 220 не видасть, завжди є ці невеликі відхилення. Зробив три заміри і стабільно 220, аж зауважав Деу. Справді роблять якість! Раніше не особливо помічав цю компанію, але тепер буду придивлятись. Бачу за свої слова відповідають. Генератор ніби якісний, метал та входи так точно, а як він в роботі себе покаже ще побачу. Обов’язково відпишу що там буде.

    5 5
    30 лип 2018

    Брал в комплекте с фирменной АТСкой. Вместе работают шикарно. Стоимость комплекта не очень светлая, но за надёжность и качество нужно платить я считаю. Тем более хорошие условия рассрочки, я взял на год, в месяц получается не очень и много. Сразу с коробки бросил его в работу, прошел обкатку как миленький. Сейчас стоит как резервный источник, не считая периодического подключения инструментов когда нужно во дворе что-то подлатать. Пока доволен, а дальше жизнь покажет.

    4 5
    27 лип 2018

    На стройку ребятам нужно было притащить хороший генератор. Взял Daewoo так как давно фирму знаю, у меня много инструментов от них работают годами без передышки. 220в хватит с головой, не увидел особого смысла переплачивать за трехфазник, этого с головой хватит. Единственное что тяжелый он не по человечески, но мы сразу прикрутили к нему колёса, теперь катается на своих четырех и дискомфорта никакого.

    4 5
    24 лип 2018

    В нашем городе без генератора просто никуда. Свет пропадает стабильно раз в неделю точно, а бывает и чаще. В доме нереально ничего делать, а у нас и морозильная камера, и холодильник, готовить тоже что-то нужно а плита электрическая, как и бойлер с колонкой. Вот и решились взять хороший генератор в рассрочку. Я то не особо в них понимаю, но муж говорит что модель стоящая, сварку там можно подключить и ещё что-то. В любом случае за месяц уже дважды нас выручал, при отключении срабатывает почти моментально.

    5 5
    Написати відгук
    Ваша оцінка:
    Iм'я:
    Е-mail:
    Відгук:
    Залишити відгук

Есть необработанные заказы

Необработанных заказов: